Webinar: Social Selling

12 Iulie 2017

Vinzi adaptat la anul 2017 sau încerci vechile metode aşteptȃnd vechile rezultate? 

Cum să foloseşti (şi) reţelele de socializare pentru creşterea vȃnzãrilor

 

 

Ȋţi propunem sã împãrtãşim cȃteva gȃnduri despre vȃnzãrile din timpul Revoluţiei Industriale 4.0., revoluţia  internetului.

  • Ştiai cã  77% dintre cumpãrãtorii B2C spun cã nu vorbesc cu un consultant de vȃnzãri decȃt dupã ce fac o cercetare pe internet?
  • Dar cã 75% dintre decindenţii din B2B folosesc în mod regulat social media în procesul de luare a deciziilor?

Ȋn consecinţã, numãrul de interacţiuni cu prospecţii pentru a face o vȃnzare a crescut de la 4,7 la 8,2 în ultimii 4 ani?  Ai simţit și tu fenomenul?

Vinzi adaptat la anul 2017 sau încerci vechile lucruri aşteptȃnd vechile rezultate?

Vorba “toţi adorãm sã cumpãrãm, dar urȃm sã ni se vȃndă ceva” îşi aratã valoarea din plin în ultimii 4 ani. Am simţit-o şi eu dupã 25 de ani în vȃnzãri. A face alegeri în cunoştinţã de cauzã este cadoul pe care l-am primit cu toţii de la dezvoltarea tehnologicã. Azi Cumpãrãm, greu ni se (mai) Vinde ceva.

Ȋn 2017 avem 3 opţiuni: sã continuãm sã “forţãm vȃnzarea”, sã aşteptãm pȃnã ne obligã alţii să ne adaptãm pentru a ne atinge obiectivele sau să fim deschişi şi sã învãţãm spijinindu-ne unii pe alţii.

Cei care folosesc reţelele de socializare pentru prospectare îşi ating obiectivele cu 66% mai mult decȃt cei care folosesc modul tradiţional de vȃnzare. Ei folosesc reţelele de socializare (şi) pentru business.

Tu ce opţiune ai?

Pentru a-ţi alege calea în cunoştinţã de cauzã, participã la webinar  pe 12 iulie 2017, ora 13:00.

Participarea la acest eveniment este gratuită

 

 

Victor Tudoran trainerul acestui webinar are o experientă de peste 25 de ani în vânzări, management, management de proiect, crearea și implementarea de modele de distribuție, strategie, dezvoltare de business și managementul schimbării.

 

 

 

Institutul de Studii Financiare a lansat numarul al doilea al Revistei de Studii Financiare

Institutul de Studii Financiare a lansat numarul al-doilea al Revistei de Studii Financiare, în cadrul evenimentul...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Opinii cu privire la etica în afaceri în rândul consilierilor financiari la nivel global

Scenariile etice dificile cu care se confruntă consilierii financiari din întreaga lume arată unele tendințe fa...vezi tot

Tact

WEBINARII PIAŢA FINANCIARĂ

Preocuparea noastră continuă este de identificare a nevoilor de formare şi specializare profesională a angajaţilor ...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Selecţie evaluatori - Etapa I

Institutul de Studii Financiare selectează evaluatori pentru validarea cunoștințelor și abilităților profesionale ...vezi tot

Ectranz

Managementul – o cutie cu surprize

În filmul Forest Gump, celebru în anii ’90, un personaj spunea: „Life is like a box of choc...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și