Conferința „Siguranța în trafic - un deziderat realist”

5 Martie 2018

În ultimele decenii, noile tehnologii din domeniul auto au contribuit permanent la reducerea numărului de accidente pe sosele, dar și la creșterea siguranței călătoriei cu automobilul. Mai mult decât atât, simbioza dintre performanțele tehnice ale mașinii și capacitatea oamenilor de a reacționa în situații limită de trafic, de a conduce automobilul într-o manieră preventivă, prudentă, previzibilă și responsabilă devine esențială în secolul tehnologiei informaționale.

După centura de siguranță, airbag, ABS, EBD, ESP, eCALL și alte asemenea inovații tehnologice care au revoluționat lumea automobilului de-a lungul vremii, astăzi asistăm la o nouă provocare menită să ducă la un nivel superior standardele de securitate rutieră și să reducă numărul și efectele accidentelor rutiere. Este vorba de tehnologia telematică, o tehnică modernă de tansmitere de la distanță a informațiilor privind comportamentul șoferilor dar și o tehnologie cu o posibilă largă aplicatitivitate în industria asigurărilor.

În acest context, Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România și Institutul de Studii Financiare organizaeaza Conferința „Siguranța în trafic - un deziderat realist” în data de 5 martie 2018, începând cu ora 9:00 la Hotel Sheraton, din București.

Evenimentul reunește specialiști din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, reprezentanți ai pieței asigurărilor și ai instituțiilor specializate ale statului.

Temele de dezbatere propuse invitaților sunt:

• Telematics – tehnologii cu impact în siguranța rutieră?

• Cum ar putea fi influențat în bine comportamentul conducătorilor auto cu ajutorul telematics?

• Metode moderne de reparație

• Certificarea specialiștilor constatare daune

• BAAR – provocări 2018

 

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, vă stăm la dispoziție - email: evenimente@isfin.ro, persoană de contact Andreea Petrache.

 

         


Continut in lucru (Agenda)

Domnul Adrian Marin are o vastă experiență, de peste 20 de ani, în asigurări, carieră pe care și-a format-o în Generali România, unde a deținut diverse funcții, de la senior underwriter la șef  birou sau director de department și, apoi, poziții de top management.

Din septembrie 2011 este Directorul General al companiei Generali România, poziție pe care o ocupă și în prezent.

În perioada 2010 – Octombrie 2016 a fost Membru în Comitetul Executiv al Uniunii Naționale a Asigurătorilor și Reasigurătorilor din România (UNSAR), unde s-a implicat activ în susținerea proiectelor inițiate la nivel de Uniune, iar din Octombrie 2016 a fost ales Președinte UNSAR.

Domnul Silviu Moraru are în spate 20 de ani de experiență în Campionatul Național de Raliuri, atât ca pilot, cât și ca navigator. A câștigat 28 de raliuri, are 2 titluri de Campion Național al României (2001, 2002) și 1 titlu de ViceCampion Național Absolut (1994), de asemenea a participat și la Campionatul Mondial de Raliuri în 2003, alături de Titi Aur.

În prezent este Master Trainer în cadrul Academiei Titi Aur.

Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Conferință ECFS 15-16 martie 2018

În perioada 15-16 martie 2018 va avea loc cea de-a doua Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European ...vezi tot

Tact

Sesiuni certificare CII 2018 în România

Institutul de Studii Financiare (Centrul 706, București ), în calitate de centru internațional de examinare pent...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Raportul privind stabilitatea financiară EIOPA - decembrie 2017

Perspectivele economice globale continuă să se îmbunătăţească, dar rămân multe provocări pentru asig...vezi tot

Ectranz

Conferința Internațională „Formarea Profesională Financiară azi și mâine” - subiecte dezbătute

Joi, 16 noiembrie  2017, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale “Formare profesiona...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și