Webinar: Planul de consolidare și dezvoltare al afacerii

13 Iulie 2017

 

De ce ţi-ar trebui un Plan de Consolidare şi Dezvoltare cȃnd poţi alege scurtãturi?

 

Cu siguranţă ai întȃlnit scurtãturi de genul “dubleazã-ti vȃnzãrile în 2 zile prin participarea la training”, “3 ore de seminar şi înveţi business-ul de la A la Z”, “plãteşte promovare online şi îti creşti afacerea”, “MBA în 7 zile”, “cumpãrã aplicaţia X şi îţi va creşte afacerea cu 20%”, “ia fonduri nerambursabile pentru a te face antreprenor” şi altele.

Murphy: “Orice problemã complicatã are soluţii simple, clare şi pe înţelesul tuturor…..dar greşite!”

Oare:

… dacã se inventa un instrument care sã rezolve problema Consolidării și Dezvoltării Companiilor, nu îl avea azi toatã omenirea?

… de ce marile corporaţii angajeazã permanent şi plãtesc substanţial oameni instruiți special pentru multiple activitãţi de dezvoltare?  Nu doar pe o disciplinã, ci pe toate!

 

Şi atunci, care este normalul – scurtãtura şi “managementul speranţei” sau trebuie dat Cezarului ce-i al Cezarului, adicã abordarea business-ului ca un întreg…ceea ce şi este.

Chestiuni de genul….productivitate sub aşteptãri, debite mari neîncasate, lipsa de dãruire a personalului, rotaţia mare a personalului, venituri în scãdere sau în stagnare, lipsa rãspunderii personalului, imposibilitatea de a promova schimbãri necesare, vȃnzare de calitate redusã, clienţi neloiali, prospectare dificilã…crezi cã se rezolvã cu un singur instrument magic sau de fapt sunt lucruri care se influenţeazã unele pe altele şi împreună compania? 

În  lumea de azi sunt numeroase şcoli care te învaţã trasarea planului de afaceri pornind de la diverse perspective – strategic, operaţional, resurse umane, financiar. Tot ce s-a scris şi s-a practicat în acest domeniu reprezintã contribuţii deosebit de valoroase. Totuşi este o problemã – pentru a practica, ar fi necesarã o excelentã calificare obţinutã în ani mulţi de studiu şi practicã. Nici aşa succesul nu este garantat.

 

Ce-i de fãcut?

Ȋţi propun în cadrul webinarului ” Planul de consolidare și dezvoltare al afacerii” să împãrtãşim idei tocmai despre un  model de acţiune integrat, însã fãcut ca în inginerie sau în statisticã – un model de “lucru rapid”, însoţit de un flux de lucru. Fãrã a avea pretenţia “sofisticãrii”, are marele avantaj al deciziei şi implementãrii rapide. Mai mult, un asemenea mod de lucru este foarte flexibil şi rapid, adaptȃndu-se schimbărilor frecvente din mediul intern şi din cel extern companiei.

 

Tu ce alegi – scurtãturi, sofisticare şi complexitate sau un instrument pragmatic şi rapid de pus în practicã?

Te invităm pe 13 iulie 2017 de la ora 13:00 la  webinar….. fãrã scurtaturi. Va fi un prim contact pentru elaborarea Planului.

Participarea la acest eveniment este gratuită. 

 

Victor Tudoran trainerul acestui webinar are o experientă de peste 25 de ani în vânzări, management, management de proiect, crearea și implementarea de modele de distribuție, strategie, dezvoltare de business și managementul schimbării.

 

 

Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Conferință ECFS 15-16 martie 2018

În perioada 15-16 martie 2018 va avea loc cea de-a doua Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European ...vezi tot

Tact

Sesiuni certificare CII 2018 în România

Institutul de Studii Financiare (Centrul 706, București ), în calitate de centru internațional de examinare pent...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Raportul privind stabilitatea financiară EIOPA - decembrie 2017

Perspectivele economice globale continuă să se îmbunătăţească, dar rămân multe provocări pentru asig...vezi tot

Ectranz

Conferința Internațională „Formarea Profesională Financiară azi și mâine” - subiecte dezbătute

Joi, 16 noiembrie  2017, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale “Formare profesiona...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și