Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

25 Ianuarie 2018

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele derulate creșterea calității activităților derulate în cadrul piețelor finanaciare non-bancare și, implicit, creșterea gradului de încredere a consumatorilor în serviciile și produsele oferite de către aceaste piețe, inițiează elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune.
Prin acest cod se dorește stabilirea unor norme de conduită profesională pentru specialistul constatare daune și a unor principii fundamentale care trebuie respectate în vederea creșterii încrederii consumatorului de produse de asigurare în ceea ce privește activitatea de constatare daune, parte a procesului de instrumentare a daunelor produse bunurilor asigurate.
În acest sens, ISF adresează celor interesați, cu expertiză relevantă în domeniul pentru care se elaborează codul deontologic, invitația de a se înscrie la procesul de selecție a specialiștilor care vor face parte din proiect.
Candidații vor transmite, până la data de 09.02.2018, următoarele documente:

A. Curriculum Vitae, redactat în limba română, în format Europass, din care să reiasă:
   1. studiile postuniversitare absolvite;
   2. aspecte relevante privind activitatea și experiența profesională de minim 5 ani pe posturi de conducere, în domeniul daunelor;
   3. coordonarea de proiecte, elaborarea de materiale de prezentare în domeniul daunelor.

B. Două scrisori de recomandare în legătură cu: activitatea și realizările profesionale, credibilitatea și reputația profesională.

Documentele vor fi transmise pe adresa de e-mail: evaluari@isfin.ro, salvate într-un singur document pdf. denumit cu numele candidatului.
Candidaților selectați li se vor solicita documente prin care să probeze îndeplinirea cerințelor menționate la punctul A.

Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Conferință ECFS 15-16 martie 2018

În perioada 15-16 martie 2018 va avea loc cea de-a doua Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European ...vezi tot

Tact

Sesiuni certificare CII 2018 în România

Institutul de Studii Financiare (Centrul 706, București ), în calitate de centru internațional de examinare pent...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Raportul privind stabilitatea financiară EIOPA - decembrie 2017

Perspectivele economice globale continuă să se îmbunătăţească, dar rămân multe provocări pentru asig...vezi tot

Ectranz

Conferința Internațională „Formarea Profesională Financiară azi și mâine” - subiecte dezbătute

Joi, 16 noiembrie  2017, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale “Formare profesiona...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și