Conferință ECFS 15-16 martie 2018

19 Ianuarie 2018

În perioada 15-16 martie 2018 va avea loc cea de-a doua Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European Conference on Financial Services - ECFS 2018) la Brașov, la inițiativa Institutului de Studii Financiare, a Universității „Petru Maior”, Universității „Transilvania” din Brașov, Academiei de Studii Economice in București și a Societății Române de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private din Tîrgu-Mureș. Conferința se bucură de parteneriatul Universității „Babeș - Bolyai” din Cluj-Napoca, Universității „Valahia” din Târgoviște și al Universității de Vest din Timișoara, alături de cel oferit de Asociația Română de Drept și Afaceri Europene (ARDAE), Institutul Național de Control Intern din România (INCIR) și de Asociația Centrul de Arbitraj și Mediere în Asigurări (ACAMA) din București.

Conferința își propune dezbaterea mai multor subiecte de strictă actualitate, motiv pentru care structura sa cuprinde opt paneluri de discuții divizate pe durata a două zile.

Temele de discuție prezentate mai jos vor fi susținute de profesioniști ai finanțelor și ai dreptului, practicieni ai pieței de capital și ai asigurărilor și pensiilor private, împreună cu cadre universitare și cercetători ai domeniului serviciilor financiare, atât din România, cât și din străinătate:

  •          Impactul ultimelor implementări legislative europene financiare
  •          Soluționarea alternativă a litigiilor financiare
  •          Protecția Datelor cu Caracter Personal pentru furnizorii de servicii financiare
  •          Tendințe ale activității de intermedieri în asigurări (panel susținut de PRBAR)
  •          Provocări pe piața de capital
  •          Dreptul serviciilor financiare
  •          Asigurări de viață, pensii private - alternative de diversificare a beneficiilor angajaților
  •          Controlul intern în sectorul financiar

Pe această cale avem plăcerea de a anunța deschiderea apelului pentru articolele ce urmează a fi prezentate în cadrul Conferinței conform temelor enunțate mai sus.

Toate lucrările vor fi transmise electronic, prin e-mail la adresa revista@isfin.ro, până la data de 20 februarie 2018, atât în limba română cât și în limba engleză. Articolele propuse trebuie să respecte întocmai cerințele de tehnoredactare.

Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Conferință ECFS 15-16 martie 2018

În perioada 15-16 martie 2018 va avea loc cea de-a doua Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European ...vezi tot

Tact

Sesiuni certificare CII 2018 în România

Institutul de Studii Financiare (Centrul 706, București ), în calitate de centru internațional de examinare pent...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Raportul privind stabilitatea financiară EIOPA - decembrie 2017

Perspectivele economice globale continuă să se îmbunătăţească, dar rămân multe provocări pentru asig...vezi tot

Ectranz

Conferința Internațională „Formarea Profesională Financiară azi și mâine” - subiecte dezbătute

Joi, 16 noiembrie  2017, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale “Formare profesiona...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și